Bajern je ovo nekada lakše radio - Kako teku pregovori sa prvom zvezdom?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 16.09.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Vrhunski igrač koji želi trofeje.

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Maks Eberl priznao je da neće biti lako ubediti Džamala Musijalu da ostane u klubu.

Bajern prolazi kroz određenu tranziciju, ostali su bez titule i Kupa u prošloj sezoni Bundeslige, nisu se proslavili ni u Ligi šampiona, ali žele ekspresan povratak tamo gde su navikli da budu - na samom vrhu.

Jedna od operacija koja je neophodna da se dogodi u tom procesu jeste ostanak izdanka njihove škole i trenutno najvrednijeg fudbalera kojeg imaju - Džamala Musijale. Mladi Nemac ima ugovor sa klubom do 2026, dok bi u Bajernu voleli da od njega naprave novog Tomasa Milera, odnosno igrača koji bi postao zaštitno lice ekipe.

"Teško je, ali ne i nemoguće. Džamal zna šta ima u Bajernu. Odrastao je ovde i doveo sebe do ovog nivoa. Pregovori su intenzivni, vrlo smo ambiciozni i on to zna. Želi da osvaja titule", kazao je Maks Eberl.

Musijala želi da uvidi smer u kojem će klub posle turbulentne godine ići.  On je već odigrao 167 mečeva za nemačkog giganta, a ima tek 21 godinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke