Bajern koristi Čelsijeve muke za dovođenje stare mete?

Autor: Stefan Matić
petak 20.01.2023.
14:30
Izvor: Sportske.net

A gde bi drugde najbolji Nemci.

AP Photo/David Cliff
AP Photo/David Cliff

Povezane vesti

"Plavci" su i te kako aktivni na transfer tržištu, ali deluje kako je novi američki vlasnik više koncentrisan na budućnost no sadašnjost. 

Sadašnjost je takva da je Čelsi deseti na tabeli Premijer lige, čeka ih za vikend teško gostovanje na "Enfildu" a bliže se i dueli sa Borusijom Dortmund u okviru osmine finala Lige šampiona. 

Najveće letnje pojačanje Rahim Sterling se nije proslavio, videćemo kako će to sve izgledati sa Mudrikom plaćenim 100 miliona evra. Čelsi i nema klasičnog napadača, njihov najefikasniji igrač jeste Kai Haverc sa svega pet golova u Premijer ligi. Međutim, nije sigurno da će Nemac dugo ostati na "Bridžu" ukoliko se nešto ne popravi. A posebno ne, ako zna da ga Bajern Minhen i dalje čeka. 

Bavarci su spremni da izdvoje sumu između 35 i 52 miliona funti za nemačkog internacionalca, podsetimo Kai je bio meta Bajerna još dok je nastupao za Bajer Leverkuzen, ali je Čelsi bio konkretniji. 

Platili su ga 80 miliona evra pre dve i po godine, Nemac je beležio toplo-hladne partije, ali je miljenik navijača posebno posle gola u finalu LŠ protiv Sitija. Njegov ugovor traje do juna 2025. godine, videćemo da li Bajern može "ispraviti grešku" od pre par godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke