Bajern popustio, PSŽ se dogovorio sa reprezentativcem Francuske!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 25.06.2023.
10:11
Izvor: Sportske.net

Dogovoreni lični uslovi, ali pitaće se i nemački klub.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Fudbaler Bajerna iz Minhena Lukas Ernandez (27) propustio je drugi deo sezone zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali i pored toga je na ceni.

Mediji u Španiji preneli su informaciju da je reprezentativac Francuske velika želja Pari Sen Žermena, dok Fabricio Romano ide dalje i tvrdi da je polivalentni defanzivac dogovorio lične uslove sa klubom iz Pariza.

Iako je inicijalni stav Bajerna bio da ne želi da proda Ernandeza, nakon insistiranja igrača da potpiše sa Pari Sen Žermenom, Bavarci su spremni da pregovaraju sa Francuzima.

Ono što klubu iz Minhena ne ide u prilog jeste činjenica da ugovor sa fudbalerom ističe na leto 2024. godine, te da je ovo poslednja godina u kojoj bi mogli da zarade iole ozbiljnije obeštećenje.

Podsetimo, Ernandez je u Bajern stigao iz Atletiko Madrida za sumu od 80.000.000 evra, dok ga Transfermarkt u ovom trenutku procenjuje na skoro upola manje, 45.000.000 evra.

Bajern neće uspeti da anulira jedan od najvećih transfera u klupskoj istoriji, ali će uštedeti na plati koja godišnje iznosi čak 17.000.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke