Bajern poslao novu ponudu, hoće li Čelsi pustiti mladu nadu?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.12.2018.
23:47
Izvor: Sportske.net

Igrač oduševio brojne velikane.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Čelsi je ogroman novac uložio u svoju akademiju koja je jedna od najboljih i najmodernijih na svetu. Poznato je da "Plavci" imaju ogroman broj taletnovanih igrača, ali da se oni mnogo teško probiju do prvog tima, pa zato idu na razne pozajmice, a neki čak i napuste London.

Kalum Hadson Odoi je mladi napadač koji je oduševio sve velikane. Bilo je mišljenja da Odoi ima predispozicije da postane jedan od najboljih igrača na svetu, ali trenutno ne dobija previše minuta u dresu Čelsija.

Ima samo 18 godina, ali reklo bi se da je spreman za prvi tim. Bajern je u njemu video odličnog igrača koji bi mogao da bude budućnost ovog nemačkog velikana kome je potrebna rekonstrukcija. Dortmund je Sitiju već oteo jedno "čudo", a da li bi drugi nemački tim mogao da ''ukrade'' još jednog mladog Engleza?

Bajern je poslao ponudu u iznosu od 20 miliona funti, što je mora se priznati velika cifra za igrača koji ima samo 18 godina i odigrao je svega tri ligaške utakmice. Ipak, kada se pogleda potencijal, teško da će Čelsi pristati da proda ovog igrača i za mnogo veći novac.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 30.12.2018
14:28

Nema nista od toga, siguran sam da ce, ukoliko Azar ne potpise novi ugovor od sledece sezone dobiti vecu minutazu i novi ugovor, on ce za nekoliko godina moci da ga zameni u to nema sumnje...A ukoliko Azar ne ode, onda je malo verovatno da ce ostati i bila bi to jos veca glupost od one kad smo prodali De Brujna, Lukakua i Salaha...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 30.12.2018
13:38

Nevjerovatno prodaju se djeca kluba a na krilima je najkriticnije Pedro ne bi mogao iznijeti sezonu a Willian nije ni za League 2,kao da u Celsiju ne smiju da igraju mladji,kod nas bi i Mbappe bio na klupi jer ima samo 20 godina

avatar
pop94
Sunday, 30.12.2018
12:00

Čelzi ako ga proda, treba da ugase omladinsku školu.

avatar
Mladen
Sunday, 30.12.2018
06:55

Daj boze da ga Celzi proda nama.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 30.12.2018
02:28

Da je bilo koji drugi tim u pitanju na ovo bi se nasmejao samo ali znajuci da je to uprava Celsija bas ona koja je prodala za siću sve one (da ne nabrajam jer bi komentar bio kilometarski), ja sam siguran 90% da je on Bajernov igrac. Plus jer su ovu vest preneli svi vjerodostojni mediji.

avatar
Karambol
Sunday, 30.12.2018
01:54

Iskreno voleo bih da dodje u Bajern jer je veliki talenat,ali ne razumem samo ako su odbili ponudu Dortmunda i trampu Pulisica za Odoia koji vredi 50 miliona funti,kako ce onda prihvatiti Bajernovu ponudu od 20 milki?

avatar
brekbaCh1
Sunday, 30.12.2018
01:19

Ja mogu da se kladim da ce ga prodati. Neverovatno, kad se uzme u obzir da se kuburi sa krilima, a pogotovu sa homegrown igracima.. pa se dovode kojekakvi Drinkvoteri i Grinovi, samo da bi se ta kvota popunila. Kad se Bajern toliko interesuje za tog klinca, i povecava ponudu, znaci da vidi nesto u njemu, i znaci da od njega moze biti dobar igrac. Nazalost, s'obzirom na to da nam je poznato kako LOSE radi uprava Celsija, sto se tice transfera, momak sigurno ide.