Bajern pravi najbolju odbranu na svetu, deo kvarteta i Srbin!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.03.2021.
13:29
Izvor: Sportske.net

Francuz već stigao, sada sledi kupovina u Seriji A!

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Već je poznato, David Alaba će otići, ali je Bajern već kupio Dajota Upamekana, sjajnog mladog Francuza iz Red Bula. On je bio meta Liverpula i Reala, ali su ih Bavarci preduhitrili i za oko 45 miliona doveli štopera Lajpciga.

Ali, to nije sve, izgleda da su na putu da kompletiraju odbranu i verovatno naprave najbolji štoperski tandem na svetu.

Kako pišu nemački mediji, agent Kalidu Kulibalija se sastao sa Napolijem, kako bi ugovorio transfer.

Jer, efekat pandemije je ogroman, Napoli je daleko od Lige šampiona i moraće da prodaje igrače. Pre svih Senegalca koji ima ogromnu platu i ovo je poslednja šansa da Napoli s obzirom na njegove godine uzme novac.

To će biti mnogo manje od sume koju su svojevremeno tražili Junajted i Sitiju i koja je bila oko 100 miliona. Pandemija je promenila sve, podsetimo PSŽ je bio blizu da nađe dogovor sa De Laurentisom, ali je fudbaler odbio da igra u francuskoj ligi.

Sada je cena nekih 45 miliona evra, Bajern to želi da plati, sa bonusima eventualno 50 i veruje se da bi to Napoli prihvatio. Razlog su, osim finansijske krize i godine Senegalca koji će napuniti 30 godina.

Kako pišu nemački mediji još jedan naš igrač, Nikola Maksimović koji ima istog agenta kao Kulibali, Ramadanija bi mogao da stigne u Bajern kao slobodan igrač. Bajern bi napustili uz Alabu, verovatno i Havi Martinez, a moguće i Zule, pa bi centralna bekovska linija pretrpela velike promene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 01.03.2021
17:47

Није Бајерн предухитрио Реал и Ливерпул за Упамекана већ је играч изразио жељу да остане у Немачкој, а тиме и да пређе у Бајерн јер цена за коју је продат не би била проблем ни за још неколико богатих клубова.