Bajern samo treba da izabere, Čelsi ponudio tri igrača, žele trampu!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 05.09.2021.
08:54
Izvor: Sportske.net

Da li bi svi bili na dobitku?

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Leroj Sane nije opravdao očekivanja u Bajernu. Naime, nemački reprezentativac je od povratka iz Engleske postigao samo šest golova, imao je problema sa povredama, a nije standardan ni kod Nagelsmana, kao što nije bio ni kod prethodnika Flika.

Situacija je takva da bi se rado vratio u PL gde je igrao za Siti, a gleda ka Londonu. Tomas Tuhel bi rado doveo zemljaka, tim pre što veruje da se odlično uklapa u njegovo viđenje fudbala.

Čelsi je uz novac već na zimu spreman da ponudi nekog od trojice igrača za koje je Bajern zainteresovan.

Jedan je Hadson-Odoi koji je i dalje želja Bavaraca, ne dobija minute među "Plavcima" iako Tuhel veruje da će biti od koristi i stopirao je transfer Engleza u Dortmund.

Drugi je Zijeh koji ne nalazi svoje mesto u sistemu nemačkog trenera, spekuliše se da je Marokanac fizički preslab za ono što želi Tuhel, Bajern je i ranije hteo da ga dovede iz Ajaksa. Čelsi nije želeo da pusti Zijeha u Milan na pozajmicu, hoće da vrate uloženi novac u ovog fudbalera, oko 30 miliona evra, ali bi pristali da bude deo posla za Sanea.

Treći fudbaler koji bi mogao da dođe u obzir je Kristijan Pulišić, Čelsi ima veliki broj napadačkih opcija, mogli bi da se odreknu Amerikanca koji je ranije igrao za Dortmund i nikada nije uspeo da uskoči u Azarove kopačke kako se predviđalo. Doduše ima tek 22 godine i neverovatan je talenat.

Podsetimo, Sane je koštao oko 60 miliona sa bonusima, odbio je da produži ugovor sa Sitijem, pa je prodat Bavarcima. Ranije je igrao za Šalke, a ugovor sa nemačkim šampionom ima do 2025. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke