Bajern skroz "presvlači" odbranu, Konteu će to najteže pasti!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 14.04.2022.
10:07
Izvor: Sportske.net

Minhen vuče Bastonija.

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Perspektivni fudbaler Intera Alesandro Bastoni mogao bi na leto da pojača odbranu minhenskog Bajerna, koja je ove sezone znatno ranjivija nego prethodnih, a posao bi znatno mogla da olakša činjenica da je i sam Italijan voljan da karijeru nastavi u Nemačkoj.

Bastoni je na meti Totenhema budući da je Antonio Konte dobro upoznat sa kvalitetima 23-godišnjeg levonogog igrača, međutim Bastoni bi pre u Minhen nego severni London, mada mu je prioritet da ostane u Interu.

Ovaj fudbaler se najbolje snalazi na mestu štopera, mada mu izrazit centaršut i ofanzivne karakteristike omogućavaju da se sasvim solidno okuša i na mestu spoljog igrača.

U Inter je stigao poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka 2017. godine iz Atalante, a ugovor mu ističe na kraju juna 2024. godine.

Osim Bastonija, Bajern je blizu dovođenja Nusera Mazrauija iz Ajaksa na mestu levog beka, dok je Rajan Gravemberh viđen za ofanzivniji deo tima.

Pojačanjima u odbrani tu ne bi bio kraj, pošto bi umesto Niklasa Zilea, budućeg defanzivca Borusije Dortmund, mogao da dođe talentovani Niko Sloterbek, čija vrednost je prema Kikeru procenjena na 25 miliona evra.

Pomno se prati i razvoj situacije sa Karimom Adejemijem iz Red Bul Salcurga, koji je označen kao prva meta u slučuju da se ne produži ugvor sa Seržom Gnabrijem, koji je sve dalje od potpisivanja novog parafa sa višestrukim šampionom Nemačke.

Videćemo šta će biti i sa imenima poput Roberta Levandovskog, Tomasa Milera i Manuela Nojera, čiji ugovori ističu na kraju juna 2023. godine.

Bajern posle eliminacije od Viljareala u četvrtfinalu Lige šampiona, sezonu u Bundesligi nastavlja gostovanjem u nedelju ekipi Arminije iz Bilefelda, a AdmiralBet vam nudi kvotu od 2,50 da će izabranici Julijana Nagelsmana pobediti, a da na meču neće pasti više od tri gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke