Bajern sprema "pakleno" pojačanje iz Milana?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 09.03.2022.
19:37
Izvor: Sportske.net

Neumorni Holanđanin želja Bavaraca.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Trener Bajern Minehena Julijan Nagelsman sve češće koristi formaciju sa trojicom igrača u poslednjoj liniji i dvojicom ful-bekova koji pokrivaju kompletan prostor po bokovima.

Ovakva formacija Bavaraca u kojoj praktično nema klasičnih bekova pomerila je francuskog defanzivca Benžamena Pavara na štopersku poziciju, dok je Serž Gnabri zadužen za desni bok iako je Francuz izrazito ofanzivno orjentisan.

Bavarci su pronašli "idealnog"  igrača sa sjajnim motoričkim sposobnostima koje mu omogućavaju da bude istovremeno i ofanzivna pretnja, ali i defanzivna stabilnost tima. U pitanju je Interov Denzel Damfris, prenosi Bild.

Dvadesetpetogodišnji Holanđanin je ovog leta došao na "Đuzepe Meacu" iz PSV-a u transferu vrednom oko 14 miliona evra i jedan je od najstandardnijih u ekipi trenera Simonea Inzagija, ipak uprava Bajerna se nada da će finansijski odličnom ponudom ubediti šampiona Italije da proda igrača nakon samo jedne sezone provedene u klubu.

Za to će im biti potrebna barem duplo veća cifre od one koju je Inter platio PSV-u za Damfrisa da bi uopšte započeli pregovori između dve strane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke