Bajern uzima sve što poželi u Nemačkoj, izgleda da je sledeći Serhu Girasi!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.01.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Šta Bajern poželi u Nemačkoj, to uglavnom i dobije - stara je priča koliko i sama Bundesliga.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Minhenski klub je decenijama uzimao svojim konkurentima najbolje igrače i postao neprikosnoveni vladar nemačkog fudbala, a izgleda da je red stigao još jedan slučaj.

Tamošnji mediji pišu o interesovanju Bajerna za napadača Štutgarta Serhua Girasija koji igra u životnoj formi ove sezone pošto je postigao čak 17 golova na 14 utakmica u Bundesligi.

Situacija je prilično delikatna za "švabe" jer za Girasija postoji otkupna klauzula od 17.500.000 evra koja traje tokom januarskog prelaznog roka, da bi narednog juna ona bila uvećana na 20.000.000. Uz to, fudbaler će učestvovati na Afričkom kupu nacija sa selekcijom Gvineje.

Bajern je spreman da plati i više na kraju sezone samo kako bi ga dobio, a potpis Girasija znači da bi iz kluba morao da ode supertalentovani Matis Til (18) kojeg bi rado pozajmici Totenhem i Ajntraht.

Francuski tinejdžer takođe ima odličnu statistiku, postigao je šest golova u svim takmičenjima na 20 nastupa, ali kako je uglavnom ulazio s klupe, Tel je postizao gol na svaka 93 minuta.

Uz neprikosnovenog Harija Kejna, Bajern bi sa Girasijem postao još opasniji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke