Bajern već razmišlja o letu i osveženju tima, kontaktirana kontroverzna majka menadžer

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 19.02.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Rabio je meta Bavaraca.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Bajern Minhen prolazi kroz jako težak period, sve su prilike da će posle 11 sezona dominacije izgubiti titulu u Bundesligi, iz Kupa Nemačke je već davno ispao, a u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona je u Rimu izgubio od Lacija sa 1:0.

Treneru Tomasu Tuhelu se ozbiljno "drma klupa", ali i pored svega toga sportski sektor Bavaraca razmišlja o sledećoj sezoni i prvo pojačanje je već naciljano.

Italijanski insajder Nikolo Šira tvrdi da Bajern uveliko radi na dovođenju Adriena Rabijoa, francuskog veziste koji nastupa za Juventus.

Njemu na leto ističe ugovor sa ekipom iz Torina i Bavarci će to probati da iskoriste i privole ga da pređe u njihove redove.

Šira navodi da je Bajern već kontaktirao fudbalerovu majku Veroniku, koja mu je ujedno i menadžerka. 

Inače, Veronika Rabio je poznata po beskompromisnom stavu pri pregovorima i zbog nje su njenom sinu ranije propadali neki dogovori. Najpoznatija priča je ona sa Mančester junajtedom, kada je posao navodno propao zbog njenog stava.

Sa druge strane, Juventus ne želi da ga se odrekne, nakon što je u njegovom dresu od 2019. godine do danas upisao 199 nastupa, 21 pogodak i 15 asistencija. 

Očekuje se da će Rabio i njegova majka odluku o nastavku karijere doneti u aprilu ili maju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke