Bajernov provereni recept - Rekord Bundeslige za najboljeg Nemca iz redova rivala!

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.11.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Bavarci po dobro poznatom receptu...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Bajern Minhen želi da okupi sve najbolje nemačke igrače, pa je zato sada prva meta - Florijan Virc!

Mladi as Bajer Leverkuzena igra svoju najbolju sezonu u karijeri, i to samo nekoliko meseci posle oporavka od teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Virc je poput Frimponga i Grimalda, o čemu smo pisali, napravio neverovatan napredak pod palicom Ćabija Alonsa. Ove sezone je na 18 utakmica dao šest i asistirao za 10 golova, te je jedan od najboljih igrača Bundeslige. 

Skaj sport, preciznije Florijan Pletenberg tvrdi da se Vircu ne žuri da ide iz Nemačke, te da je Bajern realna opcija kada Leverkuzen odluči da ga proda.

To verovatno neće biti na leto, ali bi vrlo lako moglo da bude posle sezone 2024/25. Ali, Bajer će tražiti barem 120 miliona evra, tvrdi Skaj sport. 

Virc ima tek 20 godina, nikada nije krio da mu je san da zaigra za Barselonu, ali je isto tako isticao da mu se ne žuri, da ide korak po korak, a posle Bajera logičan je upravo - Bajern. 

Virc već ima 14 nastupa za reprezentaciju Nemačke, gde je okružen većinom igrača iz Bajerna, tako da bi mu period adaptacije sigurno protekao bez ikakvih problema.

Zamislite samo napad - Musijala, Sane, Koman, Virc, Kejn...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke