Bajerova lekcija velikanima, tandem Slovena za LŠ i plač u severnom Londonu!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 27.05.2022.
12:40
Izvor: Sportske.net

Kakav posao u dva dana.

 EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Ne pamti se veća radost i euforija u Leverkuzenu u poslednja 24 sata pošto su obavljena verovatno dva najbolja posla u novijoj istoriji kluba i Bajer se s pravom nada da će naredne sezone napraviti i iskorak više u Ligi šampiona.

Bajer je sezonu završio na trećem mestu iza neprikosnovenog Bajerna i Borusije Dortmund, pa će se vratiti u fudbalsku elitu.

Prvi korak napravljen je u četvrtak kada je jedan od najboljih golgetera u minuloj sezoni Patrik Šik produžio ugovor sa klubom do 2027. godine i tako iz Praga, gde se oporavlja posle operacije, poručio da ostaje u klubu.

Još jača vest stigla je danas, "Farmaceuti" su postigli dogovor sa talentovanim napadačem praške Sparte Adamom Hlozekom i mladi Čeh će potpisati ugovor sa Bajernom do 2027. godine.

Hlozek ima odličnu sezonu u timu kojeg je eliminisao Partizan iz Lige konferencija, pa je vreme za korak napred u karijeri o čemu smo pisali ove nedelje, dovodeći ga u vezu sa Arsenalom.

Arsenal naredne sezone neće igrati Ligu šampiona i želeo je da usmeri fokus na mlađim igračima, pa je pronašao Hlozeka koji po mnogo čemu podseća na Zlatana Ibrahimovića i što je još značajnije sunarodnik je Šiku, pa problema u komunikaciji neće biti.

Podsetimo, danas ste mogli da pročitate od nas da Arsenal želi dvojac Mančester sitija, ali uprkos oprečnim najavama, ne bi čudilo ni da se Serž Gnabri na kraju vrati u severni London.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke