Baloteli menja povređenog Đorđevića?

Autor: Miloš Marković
nedelja 25.01.2015.
09:39
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Lacio je istakao da povreda srpskog napadača značajno pomera planove i aktivnosti u prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Reprezentativcu Srbije sledi dugotrajna pauza.

Povreda skočnog zgloba je ozbiljna, FIlip Đorđević je doživeo frakturu koja će zahtevati hiruršku intervenciju, iz Italije javljaju da će oporavak trajati tri meseca.

Razočarani jer su izgubili svog ubojitog strelca, Lacijali se okreću pronalaženju rešenja tokom januarskog roka.

"Nažalost, izgubili smo Đorđevića i plašim se da mu predstoji duži period oporavka.", rekao je Lotito koji je nagovestio da će potezi u prelaznom roku zavisiti pre svega od analize igrača koji su na pozajmicama.

"Videćemo kako ćemo reagovati, imamo nekoliko igrača na pozajmicama i mogli bismo da ih vratimo. Razgovaraću sa trenerom i razmotrićemo opcije koje su pred nama.", rekao je predsednik rimskog kluba.

Kao validno rešenje pominje se Perea koji je na pozajmici u Peruđi, ali koji je postigao samo jedan gol na 16 utakmica u Seriji B, te se spekuliše da će Lacijali posegnuti za ubojitijim rešenjem.

Koliko se Mario Baloteli uklapa u taj kalup?

Britain Soccer Premier League

Italijanski mediji ističu da je pozajmica sa Enfilda jedna od realnih mogućnosti, te da bi povratak u Italiju bio od benefita i za igrača i za oba kluba.

Lotito je tajanstven.

"Kao što sam već naglasio, tržište je otvoreno. U svakom slučaju, samo igrači određenih karakteristika mogu da dođu u obzir kao pojačanja Lacija. Bilo kako bilo, nisam razgovarao sa Rajolom.", ostao je nedorečen Klaudio Lotito.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Sunday, 25.01.2015
11:35

Moja zelja je neko ko bi bio i zalog za buducnost(Guidetti,G.Simeone,Belotti...),ali verovatno ce se odluciti za nekog Italijana koji bi dosao samo na pozajmicu(Osvaldo,Borini,Balotelli ili nekim cudom Immobile).