Barnli pravi vrhunski posao, a milioni od Vuda ostaju u kasi

Autor: Nemanja Janošev
petak 14.01.2022.
16:24
Izvor: Sportske.net

Šansa za povratak?

FC Reading
FC Reading

Povezane vesti

Fudbalski klub Barnli planira da angažuje iskusnog engleskog napadača Endija Kerola, pišu mediji sa Ostrva. 

Odlazak Krisa Vuda u Njukasl definitivno znači da će Šon Dajč morati da pronađe rešenje u samom špicu napada. Zaradili su 25 miliona funti na tom transferu, bolje nije moglo, ali sada imaju upražnjeno mesto na poziciji strelca.

Tu kao idealno rešenje vide Endija Kerola, koji u ovom trenutku nastupa za Reding našen Veljka Paunovića, ali mu ugovor sa tim klubom ističe na kraju ovog meseca. Stoga bi mogli da ga dovedu besplatno, ukoliko naravno Kerol odluči da je povratak u Premijer ligu bolja opcija nego ostanak među "rojalsima". Dao je jedan gol na sedam mečeva, ali pre nekoliko dana su mu poništena čak dva i to spektakularna u roku od samo tridesetak sekundi.

Dokazao je da još ima municije u tim nogama, ali pitanje je da li je još uvek kalibar za Premijer ligu. Otkako je napustio Njukasl letos trenirao je individualno dok se nije priključio Redingu prihvativši platu od 1000 funti sedmično kako bi se dokazao. Sada je na prekretnici - novi ugovor sa Redingom ili odlazak u Premijer ligu. Na oba mesta dobiće značajniji novac nego li u ovom trenutku, ali koji izazov će odabrati veliko je pitanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke