Barsina tri mega pojačanja u januaru, jedno mora da čeka do leta!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.12.2021.
16:56
Izvor: Sportske.net

Barselona hvata zalet.

Twitter/@FCBarcelona_es
Twitter/@FCBarcelona_es

Povezane vesti

Ćavi Ernandes je dobio garancije i obećanje da će dobiti dva zimska pojačanja, ali i da će na leto tim doživeti  potpuni remont.

Fabricio Romano je danas potvrdio da je Feran Tores meta broj jedan za zimu, da Barsa čini sve da sprovede plan A, što bi značilo da plati oko 50 miliona evra u nekoliko rata. Siti je voljan da izađe u susret, jer Španac svim silama želi u Barselonu. Romano je takođe otkrio da je Barsin plan B Hakim Zijeh, koji se i ranije povezivao sa Barsom. 

Od ranije se zna da je i Edinson Kavani druga velika zimska želja, Urugvajac kao i Tores želi samo na "Kamp nou", ali je svestan da Barsa najpre mora da proda nekoliko igrača i oslobodi budžet. Ćavi ima jasan cilj da do Superkupa Španije koji se igra od 12. do 15. januara u Rijadu dobije dvojicu novajlija - Toresa i Kavanija. 

Ipak, tu nije kraj, jer je nekoliko pouzdanih izvora prenelo i da je Barsa postigla predugovor sa desnim bekom Ajaksa Nusarom Mazrauijem. On je u poslednjoj godini ugovora, od 1. januara ima pravo da potpiše predugovor i da od leta kao slobodan igrač dođe u Barsu. Njegov agent je Mino Rajola, koji se prošle nedelje sastao sa Đoanom Laportom i Mazrauijevo ime je jedno od mnogih koje je bilo na stolu, tako da ovo i nije iznenađujuća vest. To znači da bi Seržinjo Dest mogao da bude prodat za zadovoljavajuću sumu novca.

Podsetimo, osim njega, od ranije se zna da Barsa na sve načine pokušava da proda Neta, Umtitija, Kutinja i Luka de Jonga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke