Barsa - 730 miliona duga, stiže jedan po dvojice igrača, nikome nije jasno kako?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 27.01.2021.
12:52
Izvor: Sportske.net

Šta planiraju Katalonci tokom naredne nedelje i ko bi mogao da dođe na "Kamp Nou"

EPA-EFE/Elisabetta Baracchi
EPA-EFE/Elisabetta Baracchi

Povezane vesti

Barselona je u velikim finansijskim problemima i to nije tajna. Klub je u dugovima, 730 miliona evra, od čega je 265 kredit, zatim 250 u obavezama za kupovinu igrača, ostalo su druge obaveze. Jasno, sve ovo ne dospeva odmah, ali je situacija takva da o nekim velikim kupovinama nema govora.

No, ponovo se pominje da će ove zime stići levi bek.

Naime, klub planira da se oslobodi Žuniora Firpa koji nije pokazao da može da bude naslednik Albe koji već ulazi u 32. godinu.

Šta planira klub.

Prema informacijama katalonskih medija prva meta je Hoze Gaja levi bek Valensije. S obzirom na lošu finanskijsku situaciju Los Chesa oni bi prodali španskog fudbalera za 15 miliona evra sa bonusima.

Gaja je pružao odlične partije godinama, ali kao i Alba, visok je oko 170 centimetara i to deluje kao hendikep. Drugi tim igrača je Markos Alonso koji je bio prekobrojan u Čelsiju, ali videćemo da li promenom trenera njegov status postaje bolji. Iskusni igrač je meta i Intera, ali bi se radije vratio u domovinu. Ima 30 godina, Barsa bi ga uzela na pozajmicu sa otkupom.

To nije sve, no, dok traje vakuum u predaji vlasti nema mnogo manevarskog prostora, mada se i dalje pominje Depaj od leta. Sve u svemu, štoper neće doći, Kuman planira da pruži šansu Umtitiju koji je spreman i on će biti zamena za povređenog Pikea...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Thursday, 28.01.2021
09:18

kad se dodje do tog dijela okrenes tel/monitor za 180, po postane od i posle nastavis normalno

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 27.01.2021
19:34

Nikome nije jasno šta vam znači taj naslov "jedan PO dvojica!"