Barsa baš očajna, posle Juventusa i Inter, ponudila trampu Murinju! Ovo je scenario!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.06.2020.
11:34
Izvor: Sportske.net

Hoće li uspeti da se pojačaju, pregovori idu veoma teško...

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Barselona će probati da se pojača trampama, to nije tajna, ali osim one u kojoj pokušava da dovede Pjanića u zamenu za Artura (koji ne pristaje da ode), kao i da završi posao sa Interom oko Lautara, sada pregovaraju sa Totenhemom.

Naime, Murinjo bi želeo da dovede Kutinja, upari ga sa Vilijanom koji je slobodni agent i mogao bi da se preseli među "Pevce", ali Barsa bi samo dva igrača, odnosno jednog od dvojice.

Jedan je Alderveireld koji je stub odbrane Totenhema, i koga bi se Murinjo teško odrekao. Plus, ova opcija je nerealna, razlog je to što odlični Belgijanaca ima 31 godinu i njegova vrednost je ipak manja nego Kutinjova.

Ali, kada je Ndombele u pitanju, posao bi mogao da bude realan. Naime, ovaj fudbaler je najskuplje pojačanje u istoriji kluba iz Londona, cena mu je bila 80 miliona, nije se snašao, Murinjo ga i ne ceni puno, ali je Levi zabranio da ga proda, jer ne može da prihvati gubitak, sada je cena Francuza manja. On ima 23 godine, Barsa ga je već želela, videćemo da li bi Totenhem zagrizao udicu ako ponude Kutinja.

baner 7


Što se Lautara tiče, ništa novo, jednostavno, on će čekati, ali priča se da će stupiti u akciju ako Inter odustane od pregovora i 7. jula kada ističe klauzula spusti zavesu na transfer. Argentinac jasno želi u Barselonu i traži od sadašnjeg kluba da popusti, prihvati ponudu, novac i jednog igrača, najverovatnije Semeda, kako bi zaigrao sa Mesijem. Ali, Inter već pregovara oko Beljerina, pa je jasno da ako ovaj transfer prođe, Semedo ne dolazi u obzir kao roba za trampu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 13.06.2020
01:59

Raspad sistema

avatar
Gile sile pravi
Friday, 12.06.2020
23:43

Ne ne pogresno je to da Lautaro zeli da ode i to pod svaku cenu. Izjava Auzila da nisu ni pricali sa njim o transferu - govori istinu da Lautaru nikad nije pitao da ode. Nego je stvar ako oni plate kluzulu da moze da ide. Lautaro je svestsn toga da da jedino ako Barsa plati 111 mil evra moze da im se pridruzi. e zbog toga nije ni pitao da moze da ide. Ako ne plate on ce da prihvati novi ugovor sa Interom-sigurno nece da igra i dalje za 1,5 milona evra godisnje. nego ce sa dobije bar cetiri milona evra godisnju platu sa kojom ce biti prezadovoljan.

avatar
Gangula 2.0
Friday, 12.06.2020
14:11

Ne mislim da se Ndombele nije snašao. Ne bih ga prodavao za Kutinja, zato što je on isto godište kao i Eriksen, tako da Murinju ne treba dva takva igrača.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 12.06.2020
13:06
avatar
DVA HRAMA
Friday, 12.06.2020
12:01
avatar
The_Matrix
Friday, 12.06.2020
11:41

Zasto forsirate pricu da Lautaro zeli da ide i da ce zahtevati od kluba prodaju? Da je tako ne bi cekao ni sekunde vec bi sada insistirao na tome. Jer kada vreme za klauzulu istekne tek ce tada Inter podici cenu i nece ici ispod 150 miliona jer ne zele da ga prodaju

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 12.06.2020
14:13

Klazula ce biti placena ne opterecuj se toliko...

avatar
Mirjevac
Friday, 12.06.2020
14:44

Otiso Lauter u barcu ili ne, nista inter nemoze sam da uradi ako igrac nece! Igrac moze da ne pristane na produzenhe ugovora i na povecanje klauzule, moze da se zainsti kao sto je to bilo sa Ikardijem, i posle da ga ga prodaju za upola manje novca! Kao sto su pridaliIkardija za samo 50 miliona, umesto za 100! Naravno da se klub pita ali koliko klub toliko i igrac!