Barsa baš očajna, propalo sa Atletikom, tri nove kombinacije za Grizmana!

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.07.2021.
10:44
Izvor: Sportske.net

Francuz postao probem...

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Ništa od povratka Grizmana u Atletiko. On je želeo ponovo na "Vandu", ali je problem što Barsa nije htela Saula, plus, Španac ne bi prihvatio manju platu. U jednom trenutku su Katalonci probali da dogovore trampu za Žoao Feliksa, ali Simeone nije bio zainteresovan.

Zbog toga, Grizman koji će se danas pojaviti na pregledima i početi pripreme za novu sezonu predstavlja problem.

U Barsi ga ubeđuju da prihvati neku drugu soluciju.

Prva je Juventus, Barsa bi menjala Francuza za Dibalu kome ističe ugovor naredne sezone, ali bi "Mali Princ" morao da smanji ugovor koji je sada 20 miliona. On to naravno ne prihvata, a nije baš ni oduševljen da se seli u Italiju.

Druga opcija je da sačeka Čelsi, i ishod njihove potere za Halandom, a treća eventualno odlazak u Junajted koji bi ga pozajmio i onda eventualno otkupio naredne sezone. Sada nemaju novca za transfer. Doduše, priča se o razmeni za Pogbu, ali to nije realna varijanta u ovom trenutku. Barsi je potreban novac, ali i da se oslobodi 20 miliona neto koliko prima Grizmana. On je sada najplaćeniji igrač kluba, kada je Mesi pristao da ugovor smanji na polovinu kako bi pomogao Blaugrani da registruje i njega i ostale nove igrače.

No, ne pita se Barselona, Grizman sem Atletika nema baš nameru da razmišlja o drugim solucijama, iako u vazduhu visi pretnja da posle dolaska Kuna i Depaja neće biti standardan. Ipak, teško je verovati da bi Kuman mogao da ga drži na klupi, pa ostaje još više od mesec dana da se nađe rešenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke