Barsa danas prodala dvojicu, a možda odu još ŠESTORICA? Kuman traži samo jednog!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.08.2021.
19:05
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će poslednji dan biti u Barsi posebno buran.

EPA-EFE/QUIQUE GARCIA
EPA-EFE/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Barselona je iznenada ponovo aktivna na fudbalskoj pijaci. 

U junu je dovela svih pet pojačanja - Erika Garsiju, Kuna Aguera, Memfisa Depaja, Emersona Rojala i Jusufa Demira, a od onda - tajac. 

Barsa je na sve načine pokušavala da se reši igrača sa velikim ugovorima, ali nije uspela, pa je morao da ode Leo Mesi. Tako su ostali i ostaće - Grizman, Kutinjo, Umtiti i Lengle, ali je vrlo moguće da će otići nekoliko igrača.

Pisali smo već, Ilaiš Moriba je otputovao za Lajpcig, on je odavno precrtan, a iznenađenje je stiglo danas kada je Totenhem ponudio 25+5 miliona evra za Emersona Rojala, koji će napustitik klub nakon samo dva meseca. Barsa ga je platila 9 miliona, s tim što će 20% od prodaje takođe morati da isplati Andalužanima.

Crna Kumanova lista je i dalje poduža, a na njoj su - Neto, Riki Puđ, Martin Brajtvajt, Aleks Koljado, Miralem Pjanić i Rej Menaj.

Puđ i Koljado kao deca kluba odbijaju da odu, verovatno se nadaju da će Kuman dobiti otkaz tokom jeseni, jer osete da imaju poverenje uprave i Đoana Laporte, jer drugog objašnjenja nema. Minuta neće imati. 

Ostali su u igri. Neto želi da ode, Barsa traži osam miliona, Viljareal je u igri, ali prvo mora da ode Serhio Asenho, tako da se čeka do sutra i ta operacija. 

Pjanić i dalje traži klub, 99% da će otići samo je pitanje gde. Juve je zatvorio vrata, uključila se Sevilja, pregovori su u toku. 

I za kraj, Kuman traži "devetku" umesto Martina Brajtvajta, koji bi takođe mogao da ode do kraja roka, iako je igrao sve tri utakmice do sada. Ipak, kada se vrate Aguero, Ansu Fati i Dembele, za njega neće biti mesta. Takođe, Rej Menaj koji je ovog leta prekomandovan u prvi tim i dobio broj 14, pa 17, biće prodat u Majorku ili Frajburg, mada je u igri još nekoliko klubova.

Kuman je na današnjem sastanku tražio samo "devetku", ne želi da se pojačava u odbrani i veznom redu, gde takođe škripi. Naravno, Barsa nema para i traži igrača koji bi mogao da dođe na pozajmicu.

Čekamo rasplet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke