Barsa "digla ruke" od De Jonga - Spremna "paklena" zamena!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 09.06.2022.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ćavi je izgleda presekao.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Prelazni rok samo što nije počeo, a finansijska situacija u Barseloni nije sjajna. Zbog toga su Katalonci morali da preseku.

Najvažnija odluka je doneta. Kako prenosi "Mundo Deportivo" uprava Barse odlučila je da dozvoli prodaju Frenkija de Jonga. Naredna destinacija holandskog veziste biće Mančester junajted, a transfer bi trebalo da iznosi oko 75 miliona evra.

Želeo je Ćavi da zadrži 25-godišnjeg veznjaka, ali mu je iz uprava kluba rečeno da Barsa mora da ga proda zbog finansijke nestabilnosti.

U Barsi su već pronašli njegovu zamenu, u pitanju je veznjak Mančester sitija Bernardo Silva.

Portugalac je u Sitiju od 2017. godine, na "Etihadu" je postao jedan od najboljih veznjaka na svetu, a ugovor sa "Građanima" mu ističe tek 2025. godine. Zbog toga će Barsa sve pare od prodaje De Jonga preusmeriti na Bernarda Silvu, a ostaje da se vidi da li će Siti prihvatiti da proda jednog od svojih najboljih igrača.

Danas se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. Reprezentacija Srbije gostuje Švedskoj. AdmiralBet je pripremio sjajnu ponudu za ovaj meč, a naš predlog su golovi u drugom poluvremnu, po jedna na obe strane, kvota je 3,85.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke