Barsa dovodi talentovanog Nemca?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.10.2017.
23:46
Izvor: Sportske.net

Sam fudbaler je potvrdio da za njegove usluge postoji interesovanje sa "Kamp Noua".

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je ovog leta prodala Nejmara za 222 miliona evra, bilo je jasno da će dobar deo tog novca da potroše kako bi popunili rupu koja je nastala odlaskom Brazilca.

Stigao je Usman Dembele iz Borusije za više od pola zarađenog novca na Nejmaru, ali tek što je počeo da igra mladi Francuz je doživeo povredu, koja će ga sa terena odvojiti do naredne godine.

Od ostalih ofanzivaca, jasno je da za Paka Alkasera nema mesta na "Kamp Nou", nije blistao ni Đerar Deulofeu, pa bi Barsa već u januaru mogla da dovede još jednog fudbalera ofanzivnih karakteristika.

To bi izgleda mogao da bude mladi fudbaler Bajer Leverkuzena Julijan Brandt.

Julian Brandt

Brandt je često bio povezivan sa Bajernom, ali je na kraju ostao na "Baj Areni", a sada je i sam potvrdio da je čuo za ponudu Barselone i da mu to veoma laska.

"Velika je čast u svakom slučaju, to neću poreći. Može da utiče na moje nastupe na terenu, ali na kraju morate da blokirate te stvari.

Ako lebdite na oblaku i verujete da ste vi mnogo kul lik, jer vas taj i taj klub hoće, to je pogrešan put i vaša dostignuća onda opadaju
", izjavio je Brandt.

Dakle, ovaj 21-godišnji krilni fudbaler ne krije da bi voleo da zaigra u Kataloniji pred publikom na "Kamp Nou", videćemo da li će Barsa napraviti potez možda već u januaru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 30.10.2017
18:20

ode on u bajern

avatar
Monday, 30.10.2017
11:42

Nadam se da nece preci u Barselonu. Spaniju uopste. Zelja mi je sto jaca Nemacka liga, ne odliv odlicnih fudbalera. Pogotovo ovako mladih.

avatar
MSSZRMK
Monday, 30.10.2017
18:32

Dzabe im dobri nemci kada je sve sto valja u Bajernu.

avatar
MSSZRMK
Monday, 30.10.2017
22:07

Nemacka liga ne moze biti jaka samo sa jakim Bajernom to sam hteo reci.Znam da odliv kvalitetnih fudbalera nije dobro za datu zemlju.

avatar
Monday, 30.10.2017
19:43

Svestan sam toga da svaki nemacki fudbaler (doslovno) ne moze ostati u Bundesligi. No, voleo bih da velika vecina onih kvalitetnih ostane. Dok se nalaze na svom tlu, nevazno je za koji ce klub igrati. Meni je kao korenitom nemcu to veoma vazno. Verujem da je i u vasem slucaju isto ili slicno.

avatar
mak_juventino
Monday, 30.10.2017
11:24

Jos nije taj nivo

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 30.10.2017
01:12

Bio bi dobro pojacanje za Barsu,bolji je od Delofeua.