Barsa dovodi "zaboravljenog" Meksikanca!?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 17.01.2019.
17:14
Izvor: Sportske.net

Katalonci i dalje u potrazi za adekvatnom zamenom Suareza.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Posle Morate, Stuania, Ljorentea i mnogih drugih koji su u proteklih par dana dovođeni u vezu sa "Blaugranom" na redu je igrač LA Galaksija - Karlos Vela!

Don Balon piše kako čelnici kluba sa "Kamp Noa" ozbiljno razmatraju "Sombrerosa" za "plan B" u slučaju povrede Luisa Suareza.

Dvadesetdevetogodišnji napadač poseduje odlične tehničke sposobnosti koje bi itekako "legli" ofanzivnoj igri Španaca.

Karlos Vela već ima iskustvo igranja u Primeri, nastupao je za Real Sosijedad punih šest godina pre odlaska "preko bare".

karlos vela
EPA-EFE/SHAWN THEW 

Sa španskim klubom je čak uspeo da uđe i u Ligu šampiona kada je zajedno u tandemu sa Antoanom Grizmanom izbacio Lion u kvalifikacijama u 2013/14 sezoni.

Pre španskog kluba je bio u Arsenalu  gde nikada nije dobio priliku da se pokaže, većinu vremena je provodio na pozajmicama pre nego što je posle takođe šest godina napustio "Tobdžije" i prešao u Sosijedad.

Videćemo da li nekada "biser" fudbalske simulacije "Football manager" može ostaviti vidljiviji trag u Evropi ako mu se za to pruži prilika, moguće već ovog januara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 18.01.2019
00:39

Bolje im je da dovedu Čiču je odlican kao dzoker jer covjek zna da daje golove a ogromna je greska sto je promasio sa WH

avatar
JC\'90
Thursday, 17.01.2019
20:12
avatar
Aleksandar Saša Đukić
Thursday, 17.01.2019
20:10

Ispravak...ne igra za Galaxy nego za Los Angeles FC

avatar
Brazilero11
Thursday, 17.01.2019
19:19

Low cost opcija, sto znam, Vela mi se uvjek svidjao kao igrac ali problematican je mnogo, imao je svadju sa selektorom zbog koje ne igra za reprezentaciju. Meksicki temperament je to, moze biti svasta.