Barsa ga je silno želela, ovo je rasplet oko De Jonga!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 23.08.2018.
13:28
Izvor: Sportske.net

Ajaks je sinoć igrao odlično i u prvoj utakmici savladao Dinamo Kijev sa 3:1, a posle meča usledila je važna informacija.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Sinoć su navijači Ajaksa imali priliku da uživaju u fantastičnoj partiji njihovog kluba, a nakon utakmice i izjave Franka De Jonga, imaju još više razloga za slavlje.

Ajaks je pobedio u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, bili su bolji od Dinama iz Kijeva na svom terenu, pa će na revanš otići sa 3:1 iz prve utakmice. Naš Dušan Tadić je dominirao na terenu, postigao je gol i asistenciju, a jedan od najvećih talenata holandske škole je takođe bio na terenu, ali je očigledno mnogo bitnije ono što je rekao pored terena, nakon utakmice, da ostaje u Ajaksu i sledeće sezone!

Poznato je da je Barsa želela svim silama da dovede De Jonga, čak se pominjala i cifra od 50 miliona evra za ovog dvadesetjednogodišnjeg vezistu, ali on će na kraju ostati, makar još jednu godinu.

De Jong je jedan od najvećih talenata na svetu, a očigledno želi da ostane u Ajaksu kako bi sa ovim timom pokušao da preotme PSV-u titulu u ligi, a možda nešto urade i u Ligi šampiona, pošto će verovatno igrati u grupnoj fazi. Imaju fantastičan tim, koji se dobro pojačao u ovom prelaznom roku, za holandske standarde su potrošili dosta para, a Tadić je očigledno napravio pravi potez jer se vidi da uživa na terenu.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tomi selbi
Thursday, 23.08.2018
14:06

Ovo se znalo od pre... Ako se plasiraju u LS ostaje.

avatar
CZYNWA
Thursday, 23.08.2018
13:57

Ајакс је након дуго времена успио да сачува костур тима, само је Клајверт отишао од важних играча, а на његово мјесто стигао Тадић који га у потпуности мијења. Са друге стране ПСВ је слабији него лани, тако да очекујем да се Ајакс прошета до титуле. Можда коначно и неки искорак у ЛШ направе, уз мало среће могу до осмине финала.

avatar
JC\'90
Thursday, 23.08.2018
16:53

Kako bi to bilo dobro. Ja se nadam da ce ove igrace zadrzati jos 2 3 godine ali mnogo tesko. Uz iskusnog Blinda, Tadica i Huntelara, tu je jos i majstor Zijes, plus mladi igraci poput Onane, DeLihta , Vebera , Van Der Bika, De Jonga, Neresa, Dolberga... Odlicna ekipa.