Barsa gubi dva bisera, otima ih Gvardiola?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.04.2016.
22:00
Izvor: Sportske.net

Barsa bi vrlo lako mogla da ostane bez dva talentovana fudbalera.

BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
BETA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Serhio Gomez i Žandro Oreljana, dva veoma talentovana fudbalera Barselone od kojih se očekuje da jednog dana zaigraju i za prvi tim, mogli bi na kraju sezone da napuste redove katalonskog kluba.

Ovo je preneo španski "As", napominje da dvojac Barselone još uvek nije potpisao profesionalni ugovor i da bi moglo vrlo lako da se desi da obojica prihvate ponude drugih klubova.

Piše se da bi njih dvojica mogli da dožive sudbinu Pikea, Beljerina ili Seska Fabregasa, svi su potpisali profesionalne ugovore prvo sa drugim timovima.

Mančester siti ne štedi vreme, već je stupio u kontakt sa menadžerom Serhija Gomeza i postoji mogućnost da potpiše ugovor baš sa ovim timom.

Pričalo se da je i Liverpul zainteresovan za ovog mladića koji igra na sredini terena, mogli bi i oni veoma brzo da stupe u kontakt sa 16-godišnjim fudbalerom koji uskoro puni 17.

Sa druge strane, piše se samo da postoji interesovanje premijerligaških timova za Oreljanu, ali ne spominju se konkretna imena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jason
Saturday, 23.04.2016
10:39

Dovoljno je reci ,,AS'' :D

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 23.04.2016
02:16

Da, da, biseri tipa Oriol Romeu, Bojan, Bartra, Munir i ostali.... Pff

avatar
Real-an
Saturday, 23.04.2016
02:05

naslov kao da vode nejmara i mesija a ne ove boranije ...

avatar
Nani
Friday, 22.04.2016
23:40

i ovaj gvardiola mi je postao takva ljiga da to nemam reci ..pa ako volis taj tvoj klub u kome si nesto postigao i koji je stvorio nesto od tebe sta ides i juris tamo igrace..

avatar
NIKE
Friday, 22.04.2016
23:15

City i Chelsea igraju finale Youth FA kupa, mogao bi Chelsea da opet uzme i Youth LŠ i FA kup kao i prošle sezone, a City kao i Chelsea ima dobrih mladih igrača nije im potrebno da dovode ove iz Barce. Valjda će Konte i Gvardiola odgledati koji meč omladinaca, da vidi kako momci šamaraju loptu.

avatar
Saturday, 23.04.2016
01:05

sve sto imaju ta dva tima, su igraci koje su uzeli od drugih pre godinu dve, i to sto oni svoje mlade igrace drze tu, ako nisu na poajmici, skola im nije tako dobra, s druge strane klubovi sa najjacom skolom na svetu ili neigraju to takmicenje(River, Boka, Fluminense) ili svoje mlade igrace guraju u prvi tim, Partizan, Ajaxs, PSV, Fejnord, Bajern, Salke, Sporting. Kod vas u prvom timu nema klinaca ili neki zaluta, cisto da popuni kvotu, pa vama su svoevremeno Piazon, Ginkel, Anhold, Mekehran i Aki igrali omladinska takmicenja u 20 godina, samo Aki bio talentovani kinac i sa prethodnim iskustvom u prvim ligama drugih liga. Dok je recimo Ajaxs ili Barsa poslali sve sesnestogodisnjake. Nije isto nikako.

avatar
dusan1987
Saturday, 23.04.2016
13:33

potpuno si u pravu,sta ce im omladinske ekipe ako nikome ne daju sansu u prvom timu,mogu da igraju protiv bornmauta kuci sigurno ili neki liga kup mec