Barsa i Čelsi na kraju sklapaju i trampu leta!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.08.2022.
09:28
Izvor: Sportske.net

Oni su definitivno obeležili prelazni rok.

EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS
EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Povezane vesti

Barselona je ukrala Čelsiju dogovorene transfere Rafinje i Žila Kundea, Robert Levandovski je odbio "plavce" zbog Katalonaca, a sada bi ovi klubovi mogli da završe trampu leta.

Kako prenosi katalonski Sport, Čelsi je  ponudio Barseloni 70 miliona evra i Markosa Alonsa za transfer Frenkija de Jonga!

Barsa za Holanđanina potražuje 80 miliona evra, a Čelsi procenjuje Alonsa na 10, a zna da je on najveća Ćavijeva želja kao konkurencija Đordiju Albi. 

De Jong je najplaćeniji igrač Barse, odbija novi ugovor i smanjenje plate, pa klub na sve načine pokušava da ga proda. Čelsi želi De Jonga i da se reši Alonsa, čiji je status ugrožen dolaskom Marka Kukurelje. Španac je ušao u poslednju godinu ugovora i još pre tri meseca je dogovorio lične uslove sa Barsom. 

Na papiru deluje da je ovo "win win" trampa, Barsa bi dobila 70 miliona i igrača koji vredi 10, tako da deluje da bi svi bili na dobitku. 

Dolaskom Alonsa, Barsa bi imala po dvojicu igrača na svakoj poziciji, paklenu konkurenciju i tim dostojan borbe za trofeje, a posebno La Lige. AdmiralBet nudi sjajnu kvotu da Barsa posle tri godine vrati pehar prvaka Španije na "Kamp nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke