Barsa i Čelsi ponovo za stolom, Obamejang "IN", De Jong "OUT"?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 14.08.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net

Gabonac pred važnom odlukom.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Pjer-Emerik Obamejang je sada iskočio u prvi plan u pregovorima između Barselone i Čelsija, kako je Frenki de Jong odbio sve ponude.

Pouzdani Toni Huanmarti otkrio je danas da je Čelsi poslao prvu ponudu za Obamejanga vrednu 14 miliona evra, ali da je Barsa odbila uz poruku da neće pregovarati ispod 20-25 miliona.

Obamejang nije nameravao da ode, ali se situacija promenila dolaskom Roberta Levandovskog kome će biti zamena. Uz to, Tomas Tuhel ga ubeđuje da ponovo sarađuju kao u Borusiji Dortmund i Čelsi mu nudi duplo veća primanja nego što ima u Barseloni.

Što se Barse tiče, oni sada vide opciju da Obamejang, uz Desta, može da finansira dolazak Bernarda Silve i da na taj način ostane i Frenki de Jong. 

Barsa i za Obamejanga i za Desta očekuje ponude između 20 i 25 miliona evra, pa ne bi morala još toliko mnogo da doplati za Bernarda Silvu.

Portugalac je odavno dogovorio lične uslove sa Barsom, tako da to neće biti problem. Čeka se da Barsa sakupi novac i počne zvanične pregovore sa Mančester Sitijem.

Deluje da sada ključ drži Obamejang i da nije nemoguće da ode jer je Čelsi ozbiljno zagrizao..

Podsetimo, Barsa i Čelsi već pregovaraju oko transfera Markosa Alonsa, koji stiže na "Kamp nou" za 7-8 miliona evra, a nije tajna da su Katalonci preoteli i Rafinju i Žila Kundea...

Inače, Čelsi danas dočekuje Totenhem u velikom gradskom derbiju, a tradicija je apsolutno na strani "plavaca", pa je možda pravi trenutak da napatite odličnu kvotu u AdmiralBetu na "keca" - 2,30!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke