Barsa i PSŽ spremaju preludu trampu pod nezamislivim uslovima?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 07.04.2021.
10:53
Izvor: Sportske.net

Potpuno neočekivano.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Nejmar, Barsa, PSŽ, bermudski trougao koji preti da će ukrasti sve naslovnice i ovog leta.

Jedan od pouzdanijih novinara u Kataloniji, Fernando Polo, otkrio je danas da Nejmar  nije prioritet za ovaj prelazni rok, ali da u Barsi ne isključuju mogućnost eventualne trampe.

Navodno, Osman Dembele i dalje nije postigao dogovor oko produžetka saradnje, Barsa mu nudi ugovor do 2025. godine, ali ako ne prihvati, klub će biti primoran da ga proda ili trampi ovog leta.

Slična je situacija i sa Nejmarom, kome ugovor takođe ističe narednog leta i ako ne  obnovi ugovor, PSŽ će na neki način morati da ga unovči. Sumnju da bi ovako nešto bilo moguće baca i insajderska priča L'Ekipa o tome da je svlačionica okrenula leđa Nejmaru, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Zanimljivo je i to da je upravo Osman Dembele stigao kao zamena za Nejmara leta 2017. godine, ali je tek ove sezone počeo da pokazuje svoj potencijal. 

Barsa ne želi da ga se odrekne, njegov ugovor je prioritet za Đoana Laportu i Ronalda Kumana, ali ako Francuz odbije Barsinu ponudu, nije isključeno da ga Katalonci trampe za Nejmara.

Deluje nezamislivo, ali ako obojica odbiju da produže ugovore, sve je moguće.

Istovremeno, Fernando Polo je dodao da ne postoji ni najmanja šansa da deo trampe za Nejmara bude Antoan Grizman, koji nema nameru da pređe u PSŽ. Tako da bi na  stolu mogao da bude samo Osman Dembele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke