Barsa i Siti za stolom, Laporta bacio četiri asa, a Pep?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.06.2021.
11:25
Izvor: Sportske.net

Da li Siti treba da pristane?

EPA/ANDREU DALMAU
EPA/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Barselona na sve načine pokušava da se pojača iz redova Mančester Sitija, ali nema novca za otkupe igrača, pa je u igri samo trampa.

Takvi poslovi su najteži za realizaciju, mnogo kockica treba da se poklopi, od plata igrača do želje istih da obuku dres drugog kluba, ali i odluke trenera ko im je potreban, a ko ne.

Pouzdani izvori sa Ostrva pišu da je Đoan Laporta još kako zainteresovan za trampe sa Sitijem, a na sto je bacio četiri imena, a to su - Serhi Roberto, Samjuel Umtiti, Filipe Kutinjo i Osman Dembele. 

Barsa želi najpre Ajmerika Laporta, ne bi imala ništa protiv Kansela, ali ni Bernarda Silve. 

Ipak, iako katalonska strana insistira na dobrim odnosima i realnim opcijama za trampe, sa Ostrva stižu drugačije informacije.

Navodno, iako i Pep Gvardiola i Sitijevi direktori Ćiki Begiristajn i Feran Sorijano imaju odlične odnose sa Laportom, ne žele da tek tako trampe igrače radi reda.

Pep će pristati samo ukoliko bi mogao da poboljša svoju ekipu, a ne da bi učinio Barsi. 

Ako u obzir uzmemo imena i formu Barsinih igrača, možda bi samo Osman Dembele mogao da bude pojačanje i to ako ostane zdrav i Pep mu nađe "žicu". 

Umtiti je odavno bivši, nažalost slično može da se kaže i za Kutinja, koji je povređen od kraja decembra, dok bi Pep voleo Roberta kao džokera sa klupe, igrača u rotaciji koji može da odmori najbolje, ne i da pravi razliku.

Stoga, u ovom trenutku deluje da su Siti i Barsa daleko od bilo kakve trampe, iako su i Laport i Bernardo Silva nezadovoljni svojim ulogama i takođe žele da napuste "Etihad".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke