Barsa ima nedelju dana da proda petoricu, zna se ko je najveći problem

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.08.2021.
21:30
Izvor: Sportske.net

Kataloncima ističe vreme.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Đoan Laporta je obećao veliku rekonstrukciju i korenite promene, ali džaba kada su u ekipi preplaćeni igrači zaštićeni jakim ugovorima.

Katalonski mediji danas pišu da je Barsa u ofanzivi da proda još nekoliko igrača. Najveći problem predstavlja Samjuel Umtiti koji je danas navodno zvanično potvrdio da neće slušati ponude i da ne želi da ode. To je razljutilo Laportu, koji mu je ranije pretio da će biti na tribinama cele sezone, ali Umtitiju ne smeta da zaradi još 12 miliona evra i ne odigra ni minut.

Sledeći je Miralem Pjanić, sa njim je situacija drugačija, jer za razliku od Umtitija i dalje ima ambiciju da se dokazuje i igra fudbal. On ima pet ponuda iz Italije, čeka najbolju, više o tome OVDE.

Martin Brajtvajt je i dalje na transfer listi, iako je bio starter u prva dva kola. Ipak, kada se vrate Aguero, Ansu Fati i Dembele, Danac će pasti  u drugi plan. Barsa se nada ponudi od 15, 16 miliona evra, ali problem predstavlja i Bratjvajt koji želi da ostane i da se dokazuje. On ipak nije ni blizu  veliki problem kao Umtiti, jer Danac ima četiri puta manju platu od Francuza.

Potom je tu i rezervni golman Neto, koji takođe želi da ode, ali Barsa traži minimum 15 miliona evra, koliko joj je potrebno da isplati i "amortizuje" njegov transfer u čuvenoj trampi sa Valensijom kada je Silesen otišao u suprotnom smeru. 

Kapiten Barselone B Aleks Koljado je takođe spreman da ode, Kuman mu je dao do znanja da Jusuf Demir ima prednost i on čeka ponudu iz La Lige, da ode na pozajmicu i da se dokaže. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke