Barsa izabrala - Fojt za jači desni bok!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 18.08.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Iz kluba odlazi Seržinjo Dest.

EPA-EFE/Biel Alino
EPA-EFE/Biel Alino

Povezane vesti

Tražila je Barsa novog desnog beka ovog leta, pominjao se dolazak Ektora Beljerina na "Kam nou", ali su se Katalonci odlučili za Viljarealovog Huna Fojta.

Kako javlja pouzdani Đerar Romero "blaugrana" sprema zvaničnu ponudu za Argentinca od 30.000.000 evra sa dodatnim bonusima.

Fojt ima ugovor sa "žutom podmornicom" do 2026. godine, nakon što je prošle godine otkupljen od Totenhema za 15.000.000 evra. Zbog toga će Barsa morati da se "otvori" kako bi dovela 24-godišnjeg standardnog reprezentativca Argentine i jednog od najboljih igrača polufinaliste Lige šampiona.

Sa druge strane Amerikanac Seržinjo Desto koji se nije snašao na "Kamp nou" na izlaznim je vratima kluba. Želi ga Mančester junajted, a "crveni đavoli" spremni su da plate oko 20.000.000 evra za bivšeg fudbalera Ten Hagovog Ajaksa.

Poziciju desnog beka na otvaranju sezone u remiju protiv Rajo Valjekana pokrivao je prirodni štoper Arauho, a njegova alternativa je Serhio Roberto.

Barselona u drugom kolu Primere gostuje Real Sosijedadu. Biće to teška utakmica za Katalonce, ali sigurno da mogu do pobede. AdmiralBet dvojku na Barsu vrednuje kvotom 2.18.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke