Barsa, još trampa i dva pojačanja i Ćavi će opet biti nezadovoljan!

Autor: Boris Jovanović
subota 20.08.2022.
11:24
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dobar tim?

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Barselona će do kraja prelaznog roka verovatno dovesti samo spoljne igrače i to ako proda Desta i uspe da se odlobodi Obamejanga, tačnije prosledi ga u Čelsi za novac i Markosa Alonsa.

Klub zbog loše finansijske situacije ne može da registruje igrače, izgleda da je Mančester Junajted definitivno odustao od De Jonga, a Čelsiju je prioritet štoper. Ako Holanđanin ostaje, ostaju i dugovi prema njemu i nema mnogo manevarskog prostora na pijaci.

Očekuje se da ovog vikenda i Depaj napusti klub, ali tu neće biti promena, doveden je Levandovski, ako ode i Obamejang, Barselona bi mogla da zadrži Brajtvajta kao alternativu za Poljaka u samom špicu.

Ono što brine je zamena za Desta, ako prihvate ponudu Junajted, Menije iz Dortmunda hoće u Kataloniju, ali Nemci ne žele da ga prodaju. Jedna od varijanti je i bivši igrač Totenhema koji je doživeo renesansu u Viljealu, Argentinac Fojt, ali i on je papren. 

Jeftinija opcija je kapiten Rena, Hamari Traore. On ima 30 godina, odličnu sezonu iza sebe, Malijac je pod ugovor do 2023. i tim iz Bretanje bi ga prodao, ako stigne ponuda.

Situacija nije nimalo laka, i pored pojačanja, Ćavi smatra da tim nije dovoljno dobar, protiv Valjekana su izgubili već dva boda, a sledi gostovanje u Baskiji, na "Anoeti" ih čeka jaki Sosijedad.

Ne verujemo da će Barsa uspeti da stigne do kompletnog plena u San Sebastijanu, što se tiče ostalih mečeva Primere, kompletnu ponudu možete videti na admiralbet.rs

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke