Barsa konačno ima igrača za trampu, Inter pristaje?

Autor: Milovan Longinov
subota 12.06.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

​ "Win win"?

EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL
EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL

Povezane vesti

Barselona je prošlog leta na sve načine pokušavala da dovede Lautara Martineza, ali Inter nije odustajao od svoje namere da u slučaj dolazi samo otkupna klauzula od 111 miliona evra.

Barsa je nudila igrače na gomili i novac za Argentinca, u igri su bili - Žunior Firpo, Arturo Vidal, Žan-Kler Todibo, Ivan Rakitić, ali Inter nije želeo da trampi nijednog od njih i da smanji Kataloncima obeštećenje.

Ipak, sada je situacija drugačija, tako barem tvrdi katalonski Sport, koji baš i nije najpouzdaniji, tako da ovaj scenario treba uzeti sa dozom rezerve. 

Prema pisanju Sporta, Inter bi prihvatio trampu u kojoj bi bio uključen Emerson Rojal, koji je tek stigao u Barselonu iz Betisa. Iako bi Ronald Kuman voleo da ima Emersona i Desta, a da proda Serhija Roberta, Brazilac je na ceni i Inter ga želi u svojim redovima.

Nije tajna da je Ašraf Hakimi blizu Pari Sen Žermena, da je Inter voljan da ga proda i da je označio Emersona kao idealnu zamenu. U Interu je od napadača jedini nedodirljiv Romelu Lukaku, dok je situacija sa Lautarom drugačija, jer je odbio da potpiše dogovoreni novi ugovor.

Što se tiče Emersona, on ima 22 godine, na početku je karijere, blistao je u Betisu, pa je Barsa iskoristila klauzulu da ga dovede za samo devet miliona evra.

Emersonov san je da uspe u Barsi, ali ako klub odluči da ga trampi i doplati mnogo manje novca za Lautara, ništa nije isključeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Saturday, 12.06.2021
16:40

Izvor: Trece oko 😂

avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 12.06.2021
12:40

Najjace su mi vesti u kojima forsirani timovi nude svoje skart igrace za zvezde Intera