Barsa mora da rasproda čitav jedan tim zbog Halanda!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.04.2021.
13:55
Izvor: Sportske.net

Nastavak priče je tu.

EPA-EFE/WOLFGANG RATTAY
EPA-EFE/WOLFGANG RATTAY

Povezane vesti

Barselona želi samo Erlinga Halanda i Đoan Laporta je svestan da mora da napravi veliki rez ako želi da realizuje tranfer do kraja.

Borusija Dortmund navodno traži 180 miliona evra, Barsa se nada da će Laporta zbog dobrog odnosa sa Rajolom spustiti na 150, ali odakle Kataloncima toliko novca? Pa, istina je da ga nemaju. Ali, isto tako nije nemoguće da Laporta napravi veliku čistku i sakupi potreban novac.

Na transfer listi se nalazi bukvalno čitav jedan tim, a među "teškašima" su Filipe Kutinjo i Antoan Grizman koji su drugi i treći najplaćeniji igrači posle Lea Mesija. Ogromnu platu ima i precrtani Samjuel Umtiti, a novac Barsa očekuje i od prodaje Miralema Pjanića na  koga Kuman ne računa ozbiljnije. Postavlja se samo pitanje koliko danas vrede Kutinjo i Grizman za koje je Barsa zajedno dala preko 250 miliona evra? Ne postoje čak ni pretpostavke, ali je sigurno da bi Barsa njihovom prodajom zaradila veći deo novca za  Halandov transfer. 

Ako na njihove odlaske dodamo i da odu golman Neto, Umtiti, Firpo, Pjanić, Alenja, Brajtvajt, Manuel Fernandes, možda čak i Klemen Lengle, onda bi Barsa mogla da inkasira veću sumu novca.

Čekamo nastavak priče, Fabricio Romano je potvrdio da će sastanak između Laporte, Rajole i Halandovog oca biti obavljen već danas popodne.

Romano je takođe  otkrio danas da je Rajola pre nekoliko dana posetio i Borusiju Dortmund, kako bi sa čelnicima kluba doneo najbolju moguću odluku. Odnosno, Rajola je obavestio Nemce da će biti teško zadržati Halanda ovog leta, što odavno i znamo. 

Ostatak priče i potencijalni Barsin tim sa Halandom pogledajte u nastavku...


Ozbiljno je, bomba u najavi!?

Posted by Sportske.net on Thursday, 1 April 2021

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Thursday, 01.04.2021
15:56

treba dovesti Halanda da bi moj idol Messi konacno sam osvojio Ligu Sampiona. 😂😂😂