Barsa mora, Siti hoće, imaćemo novi, neverovatan transfer Pepa Gvardiole?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 28.06.2021.
11:18
Izvor: Sportske.net

Da li je na pomolu nova bomba?

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Pep Gvardiola sprema novu bombu, posle Džeka Griliša. Naime, Siti ne želi da bude talac Danijela Livija, niti da bude uvučen u duge pregovore sa Totenhemom oko Kejna. Suma ostaje ista 150 miliona funti, Sterling ne prihvata da ode iz kluba kao kusur, a "Pevci" ne smatraju da Gabrije Žesus koga "Građani" takođe nude vredi 60 miliona evra.

Tu smo došli do pat pozicije, pa se Barsa okrenula novom napadaču.

U pitanju je Antoan Grizman, Barselona bi prodala za stotinak miliona Francuza, oslobodila se njegove ogramne plate, a priča se da bi rado videli i Bernarda Silvu u svojim redovima.

Postoje li margine za dogovor?

Postoje, jer su Katalonci u teškoj situacijim a Sitiju odgovara igrač poput Grizmana, može da igra klasičnog napadača, ali i po boku. Uz to, jeftiniji je od Kejna, pa bi možda ostalo novca da se dovođenjem eventualno levog beka Sportinga, Mendeša zaokruži prelazni rok iz snova.

Na potezu je Barsa, dolaskom Kuna imaju napadača, pokriveni su po spoljnim pozicijama, došao je Depaj, ako stigne i Silva čini se da bi dobro prošli, a i smanjili ogromna primanja igrača koja su kamen oko vrata kluba. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke