Barsa našla levog beka - Pita se Real!

Autor: Lazar Nikolić
subota 19.03.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Katalonci našli zamenu Albi, ali nije sve do njih.

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Dok se ceo "fudbalski" svet polako priprema za novi "El klasiko" u nedelju od 21 sat, Barselona i Real "lome koplja" oko novog levog beka.

Mesecima se Valensijin Hose Gaja povezuje sa Barsom i još uvek se čini kao najrealnija opcija, ali nedavno pojavila informacija da bi Totenhemov Serhio Regelon ipak mogao da iskoči u prvi plan i dođe na "Kamp Nou" kao zamena za iskusnog Đordija Albu. To je potvrdio i ugledni sportski novinar Fabricio Romano.

Dvadesetpetogodišnji Regelon je dete Real Madrida, ali se nije najbolje snašao na "Santjago Bernabeu" bio je na pozajmici u Sevilji u sezoni 2019/20, da bi u naredne dve sezone nastupao za engleski Totenhem za koji je odigrao 64 utakmice.

Ono što pravi veliki problem Barsinim namerama da angažuje povremenog reprezentativca Španije jeste klauzula u njegovom ugovoru po kojoj Real može da ga vrati u svoje redove ukliko ovog leta plati Totenhemu 40 miliona evra. To znači da se "kraljevski" tim pita o Regelonovoj sudbini i da će Barsa morati da sačeka potez Florentina Pereza i tek onda potencijalno krene u realizaciju transfera. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke