Barsa naučila lekciju - ovo je uslov za odlazak Grizmana

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 15.07.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Stav katalonskog kluba je jasan.

EPA-EFE/Raul Caro
EPA-EFE/Raul Caro

Povezane vesti

Iako smo u sredu preneli da je trampa Antoana Grizmana i Saula Nigeza na relaciji Barselona - Atletiko Madrid praktično gotova stvar, ostali su još neki detalji kako bi ceo dogovor bio finalizovan.

Jedan od njih odnosi se i na buduću zaradu francuskog fudbalera, pošto vođeni prošloletošnjim iskustvom sa Luisom Suarezom u Barseloni ovu vrstu greške ne žele da ponove.

Finansije su tema broj jedan ovog leta u srcu Katalonije i svaki potez će se voditi kroz njih, a sve u svrhu obezbeđivanja plate nakon novog ugovora Lionelu Mesiju.

Svesna da je Grizman drugi najplaćeniji u klubu, Barselona ne želi da ga "pokloni" Atletiku, kao što je to na neki način bio slučaj prošlog leta sa Luisom Suarezom, još manje što je reč o aktuelnom šampionu Španije i direktnom rivalu za titulu u nadolazećoj sezoni.

Kako prenosi Mundo Deportivo, Barselona ne želi da postigne dogovor u kojem bi plaćala deo zarade francuskog fudbalera na "Vanda Metropolitanu", već bi pre pristala da u suprotnom pravcu dođe neki fudbaler Atletika.

Saul je nadomak "Kamp Noua", ali njegova plata je drastično manja od Grizmanove, što ceo posao dodatno komplikuje.

Kao što smo napisali, posao je blizu realizacije, ali Barselona želi jasne garancije da će joj se ovaj poslovni potez isplatiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke