Barsa neće produžiti ugovor sa Beljerinom i to je tek početak Ćavijeve "čistke"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.10.2022.
21:05
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno je...

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Ektor Beljerin će ostati samo jednu sezonu u Barseloni.

Ćavi Ernandes je prihvatio da ga dovede poslednjeg dana prelaznog roka, kada nije mogao da dobije Huana Fojta, ali je ubrzo izgubio poverenje u Beljerina.

Nakon razočaravajuće partije protiv Bajern Minhena, Ćavi je protiv Valensije odlučio da desno koristi mladog Alehandra Baldea, iako je on levi bek. 

Beljerin nije u prvom planu čak ni kada je povređen Serhi Roberto, a desno neretko igra i Ronald Arauho, tako da je jasno da će Španac napustiti klub na leto, po isteku ugovora. 

Navodno, Ćavi je odredio poziciju desnog beka kao prioritet i to odmah na zimu, u januarskom prelaznom roku, baš zbog toga što nije zadovoljan Beljerinom, ali trenutno nije poznato koje su realne mete.

To je ipak samo početak, jer se od ranije zna da ugovor neće biti produžen ni Serhiju Robertu, dok nije isključeno da sporazumno bude raskinut sa Đerarom Pikeom i Đordijem Albom. 

Serhio Buskets takođe ima ugovor do 30. juna 2023. godine, njega bi Ćavi od četvorice kapitena najpre zadržao, ali je Barsin zadnji vezni odlučio da napusti evropski fudbal narednog leta.

U prevodu - Buskets, Pike, Alba, Roberto i Beljerin odlaze gotovo sigurno narednog leta... a prethodno se očekuje na zimu novi desni bek. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke