Barsa nudi Juventusu jednog od najboljih igrača, Italijani prave tim iz snova?

Autor: Boris Jovanović
petak 11.06.2021.
08:36
Izvor: Sportske.net

Juventus pokušava sve da bi napravio tim za povratak na presto, ali zavise od Kristijana...

Vincent Carchietta/Pool Photo via AP
Vincent Carchietta/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Juventus i dalje čeka, PSŽ i Junajted su zainteresovani za Ronalda, problem nije toliko obeštećenje koje i neće biti veće od 20 miliona evra, koliko ogromna plata Portugalca, veća od 30 miliona.

I dok Kristijano čeka ponude, Juve radi na transferima, ostaje prvi cilj da se pojača vezni red. Pogba je ponovo raspalio strasti rečima da ne pregovara sa Junajtedom oko novog ugovora, i da je sve ostavio Rajoli. Navijači sanjaju trampu uz novac za Ronalda i povratak Francuza. I to nije sve i dalje se pregovara sa Lokatelijem, ali i dolaskom Pjanića makar na pozajmicu iz Barselone. Trio Lokateli-Pjanić-Pogba deluje kao svemirski brod u odnosu na sadašnji vezni red Juventusa.

Artur koji je stigao iz Barse nuđen je Parižanima, ali nema odgovora, a Alegri odmerava i pojačanje u napadu. Pominju se Ikardi i Gabrijel Žesus, ali se sada pojavila opcija Grizman. U tom slučaju bi klubovi opet radili trampu, De Liht bi pojačao Barsu, ali Juventus čini se nema nameru da prihvati. Jer, ma koliko želeli igrača takve klase, De Liht je fudbaler oko koga će graditi odbranu. Uz to, čeka se prodaja Demirala kako bi pokušali da dovedu Blekija Milenkovića.

Sve u svemu, Lokateli je za sada najrealnija meta, to će završiti bez obzira na sve drugo, ili vratiti Pjanića, kao alternativu.

Dolazak Grizmana bi bio bomba, tim pre što Juventus su Platini i Trezege sigurno dva najbolja stranca u istoriji kluba, postoji ta "francuska veza", ali sa Grizmanovom platom koja će biti preko 20 miliona evra, ovo bi zaista bio neverovatan rasplet.

Juve bi iz Barse, osim Pjanića, rado Dembelea kao slobodnog igrača narednog leta, ali je Barsa talentovanog fudbalera stavila pred ultimatum, ili da bude prodat za 50 miliona, ili će, ako ne produži ugovor, do isteka narednog leta sedeti na tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke