Barsa očajna, posle Vajnalduma još jedan se predomišlja, dobio strašnu ponudu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.06.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Novca nema...

 KOEN VAN WEEL
KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Barselona je izgubila Vajnalduma, sada je u strahu da će im izmaći još jedno pojačanje. Naime, sve je na Memfisu Depaju, on će morati da odbije mnogo veću ponudu kako bi završio na "Kamp Nou".

Kako tvrdi "Mundo Deportivo", Juventus je ponudio Depaju čak tri miliona više po sezoni, što je sada bacilo Holanđanina u razmišljanje. Teško je ignorisati razliku u plati, Barsa nema novca i mora da smanji ogromne troškove.

Mnogi se pitaju zbog čega je Depaj potreban Juventusu?

Pa, ovo bi bio elegantan način da popune mesto drugog napadača, ne ulažu novac u Ikardija, plus nekadašnji igrač PSV može da igra i po boku, umesto Kjeze ili Koluševskog. 

Imaće podršku u De Lihtu, a ovaj potez pokazuje da Juve planira već život posle Ronalda koji gleda ka Parizu ili Mančesteru.

Juventus planira da ubaci Rovelu u transfer Lokatelija, ali i da vrati Pjanića, odnosno da proba da dovede dva umesto jednog pleja.

Očigledno da je Alegriju obećano mnogo toga, Pjanić je igrač koji je mnogo toga značio Juventusu, samo teško da će to biti Bentankur koga Maks veoma ceni i vidi ga kao startera. Juventus bi ubacio Rabioa koji je svojevremeno bio blizu Barselone, ali teško da bi ga sada Katalonci prihvatili.

U svakom slučaju, u Barseloni se plaše da će ostati bez još jednog slobodnog agenta. No sačekajmo pa ćemo videti i Juve mora da se oslobodi Ronalda, Remzija, verovatno i Rabioa koji imaju velike plate, pa ni oni ne mogu baš da računaju da će realizovati sve planove tokom leta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke