Barsa prodaje trio do kraja nedelje, a onda uz Mesija stižu još dvojica!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.06.2023.
18:00
Izvor: Sportske.net

Plan je jasan.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Danas smo već preneli da je La Liga odobrila Barsin finansijski plan što je bio prvi i glavni preduslov za Mesijev povratak, ali ne i jedini.

Sledeći i poslednji korak biće prodaja igrača, a klub sada po ubrzanom postupku kreće da završava i transfere, preneo je Đerar Romero.

On tvrdi da Barsa planira da već do kraja ove sedmice završi tri odlazeča transfera, a od toga dvojicu veoma bitnih igrača. Sumnja se da su u pitanju Feran Tores, Frank Kesi i Ansu Fati, kojima je Ćavi rekao da neće imati značajnu minutažu naredne sezone. 

Fati je odbio da ode u Vulvse, čeka pravu ponudu, baš kao i Feran Tores koji za sada nema značajnih poziva. Kesi ima ponudu Intera, a od danas se pominje i Liverpul. 

Ako do kraja nedelje odu dvojica igrača, Mesijev transfer će biti dogovore, a ako ode i treći, onda će za njim i - Ilkaj Gundogan!

Nemac će svoju sudbinu rešiti posle finala Lige šampiona koje se igra u subotu, a nije tajna da je već zainteresovan za Barsinu ponudu i ugovor na tri sezone. 

Jedini koji neće imati problem i koji će odmah biti ozvaničen je Injigo Martinez, koji je odavno dogovorio svoja primanja od 4,5 miliona i ugovor do 2027. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke