Barsa raskida ugovor sa Beljerinom, Memfisom i Albom!

Autor: Milovan Longinov
subota 26.11.2022.
08:27
Izvor: Sportske.net

Novi rez!

EPA-EFE/Siu Wu
EPA-EFE/Siu Wu

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona kuje planove za 2023. godinu. 

Katalonci žele da se pojačaju, već u januaru, ali za to je potrebno da prodaju nekoliko igrača, ili da ih se odreknu zbog platnog budžeta.

Ektor Beljerin i Memfis Depaj bi već u januaru mogli da dobiju čiste papire. Roma želi Beljerina, Barsa je spremna da raskine ugovor šest meseci pre isteka, kako bi njegovo mesto oslobodila za novog desnog beka, jer Španac nije uverio Ćavija.

Ista je situacija i sa Memfisom Depajom, koji je dobio ponudu Mančester junajteda, da zameni Kristijana Ronalda. Erik ten Hag bi rado sarađivao sa njim, a posebno jer je moguće da dođe kao slobodan. Barsa je i letos ponudila Holanđaninu raskid saradnje, ali Depaj nije dobio pravu ponudu. Sada bi mogao da ga uveri sunarodnik i da se vrati u Junajted u kom se nije proslavio pod palicom Žozea Murinja. 

Za kraj, najveća bomba je što klub planira da sa Đordijem Albom održi sastanak i da mu najavi raskid ugovora na leto. Alba  ima ugovor do juna 2024. godine, a u klubu veruju da je leto 2023. pravi trenutak za raskid, kada će otići i Serhio Buskets i Serhi Roberto, kada im isteknu ugovori. 

Alba navodno namerava da ostane do kraja ugovora, na SP je počeo odlično, a i evidentno je popravio formu u finišu jeseni i u dresu Barselone, te veruje da može da pomogne. 

Problem je što ima veliku platu, a Barsa mora da se reši pojedinih kako bi se pojačala..

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke