Barsa šalje lekare na EP po potpis leta!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.06.2021.
11:05
Izvor: Sportske.net

Preostale su još samo sitnice.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona ništa ne želi da prepusti slučaju i da dopusti da se ponovi slučaj Žoržinjo Vajnaldum.

Kao što znate, Holanđanin je "izradio" Barselonu, dogovorio je trogodišnji ugovor, a onda "izboksovao" jači od Pari Sen Žermena i izabrao Pariz. 

Sličnu stvar pokušao je PSŽ i sa Memfisom Depajem, ali je drugi Holanđanin odlučniji u nameri da pređe samo u Barselonu.

Zanimljivo, upravo je Memfis i odgovorio na konferenciji za medije pre utakmice sa Austrijom da "nema šanse da uradi istu stvar kao i Vajnaldum".

Za njegov potpis je sve spremno, a posebno je interesantno da je insistirao da potpiše samo dvogodišnji ugovor kako bi svoju karijeru držao pod kontrolom i mogao lakše da donosi odluke.

Depaj želi da sarađuje sa Kumanom i u slučaju da Holanđnin ode, ne želi da ostane "zakovan" u Barsi.

Takođe, ovo je način da sledeći ugovor bude još jači, odnosno ako ispuni očekivanja, moći će da traži više novca od katalonskog kluba.

Barsa je spremila lekarski tim koji treba da otputuje u Amsterdam u sedište holandske reprezentacije da završi preglede i da Depaj bude i zvanično pojačanje. 

Nema sumnje da će on biti najzvučnije pojačanje Katalonaca, dolazi besplatno u najbojim godinama i nakon što igra odlično na EP. 

Pre Depaja, već su stigli Aguero, Erik Garsija i Emerson Rojal. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke