Barsa se davi, traže pojas spasa od Pepa Gvardiole!

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.07.2021.
12:16
Izvor: Sportske.net

Teška misija, ne postoje margine da se ovo završi...

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Đoan Laporta odbija da odustane. Iako klub nema novca, on pokušava da dovede još neko pojačanje, ali i da smanji budžet za plate.

Obratio se Gvardioli. Naime, posao sa Atletikom oko Grizmana je propao, niti je Barsi potreban Saul, niti je Simeone nešto posebno zagrejan za povratak "Malog Princa". 

Zbog toga Barselona pokušava sada da se dogovori sa Sitijem, zainteresovani su za trampu, Sterlinga pre svih, ali to je nemoguća misija. Na talonu su još Bernardo Silva, Laport i Marez. Ali niko od njih nema ni blizu cenu kao Grizmana, pa bi Siti morao da doplati.

To je ključ, Englezi nemaju novca, tačnije i dalje se nadaju da će posle nekoliko prodaja dovesti Kejna i Griliša koji su dve glavne mete, ali za koje je potrebno više od 250 miliona evra. Zbog svega toga, malo je verovatno da bi Grizman mogao da završi među "Građanima", jer Pepu treba drugačiji tip napadača, neko poput Kejna i on je spreman da sačeka rasplet, eventualnu pobunu kapitena Engleske za koga se čak priča da se neće pojaviti na pripremama za novu sezonu.

Juventus je odbio da pregovara o trampi Grizman - Dibala, traže da Argentinac produži ugovor, a nemaju ni novac za platu napadača Katalonaca.

Nove loše vesti, kapiteni ekipe Pike, Buskets, Roberto i Alba su odbili predlog da dodatno smanje plate kako bi olakšali tešku finansijsku situaciju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke