Barsa se ne šali, blizu i TREĆE "gratis" pojačanje, najzvučnije do sada!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.02.2022.
17:54
Izvor: Sportske.net

Katalonci ubrzali pregovore.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona uveliko radi na rekonstrukciji tima za narednu sezonu.

Đoan Laporta je napravio veliku grešku kada je ukazao poverenje Ronaldu Kumanu i što je doveo Ćavija tek u novembru. Barsa zato mora da radi po ubrzanom postupku za narednu sezonu, kada će napad na titulu i što dalji plasman u Ligi šampiona biti imperativ.

Danas je stigla još jedna pouzdana informacija o pregovorima između Barse i Franka Kesija, koji je korak bliže transferu na "Kamp nou".

Mateo Moreto i Đanluka Di Marcio danas su otkrili da je Barsa još kako u pol poziciji i da vodi u trci za Kesijev potpis. Oni tvrde da Barsa nudi Kesiju godišnju platu od 6,5 miliona evra i da je vezista Milana sve bliže odluci da je prihvati. Navodno, ponuda je konačno zvanična i na Kesijevom stolu i čeka se njegov odgovor, jer ima pravo da potpiše predugovor već sada.

Kesi je treći igrač koji uveliko pregovara sa Barsom, a da na leto postaje slobodan. Barsa već nedeljama intenzivno pregovara sa tandemom Čelsija Sezarom Aspilikuetom i Andreasom Kristensenom, koji su takođe voljni da pređu na "Kamp nou". 

Kristensen je potpuno odbacio mogućnost da ostane, Aspilikueta se još uvek dvoumi, ali je bliže odluci da se vrati u domovinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke