Barsa se rešila i napadača i sada može da registruje i da kupuje!

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.08.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Katalonci rešili "probleme"...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Nakon Ilkaja Gundogana, Barselonu napušta i Vitor Roke.

On je dogovorio sve svoje uslove sa Betisom, a volja igrača bila je presudna, te je Barselona morala da dobije ponudu lisabonskog Sportinga od 25+5 miliona evra.

Roke ide na običnu pozajmicu, bez obaveznog otkupa, što je loša vest, ali dobra je što će možda uspeti da se nametne i adaptira na La Ligu i da ima budućnost u Barseloni. Jednako važno je i to što je sada platni budžet, odlaskom Roka i Gundogana, oslobođen za registraciju Danija Olma, ali i potencijalnih pojačanja.

Barselona će po svemu sudeći uz Olma dovesti i Federika Kjezu, više o tome OVDE, a sportski direktor Deko ne isključuje mogućnost dolaska zadnjeg veznog.

Oriol Romeu i Serhi Roberto su otišli, omladinci Mark Bernal i Mark Kasado su uskočili u prvi tim, ali to nije dovoljno.

Deko je propustio šansu da dovede Andrea Onanu, Kimih ima previsoku platu, dok je Martin Zubimendi odbio i Liverpul i želi samo Real Sosijedad. 

Takođe, očekuje se da posle Gundogana i Rokea, konačno ode i Klemen Lengle, kao i Ansu Fati, što bi bio kraj za izlazeće transfere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke