Barsa stala na crtu Čelsiju, želi da završi TRI transfera do ponoći!

Autor: Milovan Longinov
utorak 31.01.2023.
10:25
Izvor: Sportske.net

Ludnica od juče, nastavlja se i danas...

Alejandro García
Alejandro García

Povezane vesti

Čelsi je definitivno pobednik ovog roka, ali bi poslednjeg dana na crtu mogla da mu stane Barselona. 

Đerar Romero je još juče najavio i napisao "budite spremni na još jedan lud poslednji dan prelaznog roka u Barseloni" i vesti su krenule da se nižu.

Prema poslednjim i potvrđenim informacijama, Barsa do kraja dana radi na tri strane i želi da dovede čak trojicu igrača, ali uglavnom na pozajmicu ili u Barsu Atletik. 

Barsa želi - desnog beka, veznog igrača i napadača. 

U igri je i dalje Bendžamin Pavar, a Pini Zahavi čini sve da omogući ovaj transfer, naravno, kao pozajmicu uz otkup na leto. 

I dalje je aktuelan i desni bek LA Galaksija, Hulijan Arauho, o njemu više pročitajte OVDE. On bi stigao u B tim Barselone, Barsu Atletik, te bi klub tako izbegao probleme oko registracije zbog fer-pleja.

Najveća bomba definitivno bi bio Sofijan Amrabat, za koga je Barsa poslala ponudu za pozajmicu do kraja sezone, ali Fiorentina ga neće tako lako pustiti, detaljnije OVDE. Navodno, Barsa nudi pozajmicu uz otkup za 35 miliona evra na leto. 

Među napadačima se ne pominje još uvek niko, ali Mateu Alemani danas radi punom parom.

Podsetićemo da je upravo on prošlog 31. januara završio Pjer-Emerika Obamejanga i Adamu Traorea poslednjeg dana prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke