Barsa traži novog Busketsa - od belgijskog vunderkida do Baska od 60.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.05.2023.
17:22
Izvor: Sportske.net

Konkurs je otvoren.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Barselona će ovog leta pretrpeti značajne promene u igračkom kadru, iz kluba odlaze legende Serhio Buskets i Đordi Alba.

I dok na Nou Kampu smatraju da je rešenje za levog beka relativno lako pronaći, skauti su u potrazi za novim veznim koji svojim stilom igre može da odgovori zadacima koje je Buskets uspešno rešavao.

Španski novinar Đerar Romero otkrio je da su Katalonci izdvojili sedam imena koja bi mogla da stignu u klub.

Prvi je Martin Zubimendi, vezista Real Sosijedada ima otkupnu klauzulu od 60.000.000 eva od koje Baski neće odustati, pa će to biti prilično zahtevan poduhvat.

Spominju se i reprezentativac Argentine iz Betisa Gvido Rodrigez, zatim fudbaler Vulverhemptona Ruben Neveš, Fiorentinin Sofijan Amrabat, kao i Ngolo Kante koji je veći deo sezone proveo povređen.

Interesantno, na listi je i belgijsko čudo od deteta iz Antverpena Artur Vermeren, ali i nekadašnji polaznik La Masije Oriol Romeu koji iza sebe ima odličnu sezonu u Đironi.

Postavlja se pitanje i koliko će Barselona moći da izdvoji ukoliko ne proda nekoliko igrača koji bi napunili klupsku kasu koja nije baš napunjena do vrha...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke