Barsa uzvraća udarac, Dembele u "pat" poziciji, zamena će ga baš zaboleti!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 02.12.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Šah Laporte i Muse Sisoka se nastavlja.

 EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Osman Dembele je i ovog jutra jedna od glavnih tema katalonskih medija. 

Francuz je jednom nogom van Barselone, ali još uvek ima vremena da ispravi stvari. Barselona mu je dala rok od 15 dana, do 15. decembra da se izjasni da li će potpisati ugovor ili ne. 

Barsa svakako pregovara sa Sitijem, Feran Tores je dogovorio sve uslove, pristao na manju platu i potpisaće petogodišnji ugovor čim se klubovi dogovore. Pep Gvardiola ne želi nezadovoljne u svojoj ekipi, to je poručio Ćikiju Begiristajnu koji sa Đoanom Laportom radi na realizaciji transfera.

Dembeleu ovo nikako ne ide u prilog, novinar Fernando Polo otkrio je da je uprava Barse poručila Francuzu da će provesti šest meseci na tribinama, ako ne produži ugovor. 

Dembele će tako ozbiljno ugroziti svoj nastup na Mundijalu, praktično neće igrati od Nove godine do avgusta i početka nove sezone. 

Dembele se navodno poverio saigračima u svlačionici da mu se ne sviđa što njegov agent Musa Sisoko drži sve u svojim rukama i pokušava da mu smanji ovlašćenja. Sisoko ucenjuje Barsu, traži više novca, a Dembele s druge strane želi da ostane i smatra da je sada pravi trenutak da bljesne i zauzme mesto lidera. 

Ako dođe Tores, što je svakim danom sve izvesnije, Dembelea čekaju tribine, čime bi ugrozio učešće na novom Mundijalu. Da li je to vredno veće zarade? 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke