Barsa završila transfer koji je podelio navijače, Depaj najavio odlazak i napravio pometnju!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.01.2022.
08:27
Izvor: Sportske.net

Barsa se aktivirala.

EPA-EFE/Toni Albir
EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Alvaro Morata će do kraja nedelje postati novi član Barselone!

Ovu informaciju potvrdio je Havi Migel, novinar lista As i jedan od najbližih izvora Ćaviju Ernandesu. U prevodu kada on plasira ovako nešto, možemo da računamo da je gotovo, a Migel je rekao sledeće:

"Pregovori su u završnoj fazi, 95% je rešeno, preostale su još neke sitnice. Morata je postigao svoj dogovor, Juventus takođe, samo još da Atletiko prihvati uslove pozajmice", napisao je Havi Migel.

Navodno, Barsa će imati pravo, ali ne i obavezan otkup na kraju sezone, po isteku pozajmice.

Ćavi je lično insistirao na njegovom dolasku, bio je u stalnom kontaktu sa Moratom i do detalja mu je objasnio šta želi od njega.

Važno je istaći da Moratin dolazak nema veze sa potencijalnim transferom Erlinga Halanda ili Dušana Vlahovića, koji ostaju mete za leto. 

Ćavi se nada da će Morata biti registrovan do 12. januara, odnosno duela sa Real Madridom u polufinalu Superkupa Španije, kada se očekuje da bude spreman i Feran Tores. 

Takođe, očekuje se da zbog svega klub napusti Memfis Depaj, koji je tek letos stigao iz Liona. Ostaje nejasno šta se desilo sa Depajom, Ćavi nije bio odušvljen njegovim kretanjem na poziciji "devetke", a uz to Holanđanin je insistirao da potpiše dvogodišnji ugovor, tako da 30. juna ulazi u poslednju godinu i tako praktično "tera" Barsu da ga proda.

Istovremeno dok je odjeknulo da Morata dolazi, Depaj je na svom Instagramu obrisao opis da je igrač Barselone, a skinuo je i fotografiju u bordo-plavom dresu.


Ubrzo su se oglasili pouzdani izvori, mnogi su potvrdili da ne postoji šansa da Depaj ode ove zime, odnosno da nije uključen u transfer Morate. Takođe, Depaj nije učinio isto i na svom Tviter profilu, ali svejedno, haos je nastao.

Navijači su podeljeni, smatraju da Depaj ne sme da ode, da Morata nije dovoljno dobar da bude  "devetka". Bilo bi najbolje da Depaj ostane i deli minutažu sa Fatijem na levom boku, ali je pitanje da li će želeti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke