Barsa zna mete za naredno leto, ova vest će baš ubiti nadu navijačima!

Autor: Boris Jovanović
sreda 13.10.2021.
09:48
Izvor: Sportske.net

Problem detektovan, Barsa u trećem redu, šta će učiniti...

Alejandro García
Alejandro García

Povezane vesti

Barsa je u teškoj finansijskoj situaciji, i pored Laportinog optimizma i izjave da će već sledećeg leta prelazni rok biti normalan, to je teško očekivati.

Kako sada stvari stoje, nastaviće u istom stilu, pokušati da angažuju slobodne igrače. Ono što su uradili sa Memfisom Depajem, Kunom, Erikom Garsijom probaće da nastave i u junu.

Sportski selektor predvođen direktorom Alemanjijem gleda potencijalne kandidate, pregovaraće sa slobodnim agentima od januara, ali za sada nema najave nekih velikih transfera jer treba izdvojiti ogroman novac i za plate. 

Slobodni agenti su delom veterani što je u suprotnosti sa proklamovanim podmlađivanjem ekipe, ali u nekim slučajevima klub bi i doveo iskusnije fudbalere koji bi pojačali konkurenciju.

Ima i mlađih, recimo Frenk Kesi kome ističe ugovor sa Milanom ima 24 godine i još se nije odlučio, ali PSŽ ili engleski klubovi deluju kao verovatnija opcija, on traži osam miliona evra plus dva bonusa. Njegov saigrač Romanjoli je Rajolin pulen, Barsa se nada, Laporta i kontroverzni menadžer su prijatelji, kapiten "Rosonera" bi bio dobro pojačanje za odbranu. 

Pominje se i golman Ajaksa Onana, ali on ima ponudu Intera, pa je teško očekivati da se se preseliti. Orije iz Viljareala nije igrač koga su želeli letos, pre svega zbog problema van terena, ali bi, priča se, rado uzeli kapitena Čelsija Apsolikuetu kome će "Plavci" ponuditi jednogodišnji ugovor, a Barseloma bi mogla da mu ponudi dužu obavezu. Skauti su gledal i Mazrauija, desnog beka Ajaksa koji ima 23 godine. Marokanac igra odlično ove sezone, u 10 utakmica je dao četiri gola i imao tri asistencije. 

Ridiger bi bio sjajno pojačanje, ali je Nemac preskup, Lingard je zanimljiv, kao i Isko što bi mogla da bude bomba. Andalužanin je navijač Barselone, videćemo hoće li poput Luisa Enrikea otići iz Kastilje u Kataloniju. Barsa prati razvoj situacije oko Insinjea koji se nije dogovorio sa Napolijem, ali i Bernadeskija ili veterana Di Marije, koji bi bili alternativa po levoj strani.

U napadu mete kao Mbape, Haland su nemoguća misija, pominje se Lakazet iz Arsenala, kao i Origi iz Liverpula koji će biti slobodni. Neko od slobodnih agenata će doći, ali ne treba očekivati spektakularna pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke